Handbeschilderde kunstklompjes als relatiegeschenk

Hoe werken wij?

Wij gaan bij de klant op bezoek om sfeer te proeven*) te bespreken wat de klant wil en wat de klant zeker niet wil. Ook wat de bedoeling is van het weggeven van de klompjes. Wil de klant een loyaliteitsprogramma, zodat zijn klanten verschillende klompjes gaan sparen, of wil de klant een klompje om éénmalig weg te geven voor een speciale gelegenheid?

Wij nemen een aantal voorbeelden mee van klompjes die eerder zijn gemaakt, ook neemt ze als dat lukt een klompje mee voor de klant als geschenk. Dit is dan gemaakt op basis van website en andere indrukken. Wij maken altijd iets anders, dan alleen maar een logo of een kleur.

Een standaard logo maken we in ieder geval niet, dat kan nooit zo mooi worden als het originele logo. Wel kunnen we een artists’ impression maken van het logo.

Voor een éénmalige order gaan we op basis van dit eerste gesprek 1 of 2 ontwerpen maken. Deze worden aan de klant voorgelegd. Hetzij via de mail met uitgebreide fotoreportage, of bij de klant op kantoor. De klant kan dan aangeven wat wel en wat niet. Op basis van deze bespreking maakt Liesbeth een aangepast ontwerp, hetzij door een geheel nieuw ontwerp te maken, hetzij door het bestaande ontwerp aan te passen.

Ook dit wordt weer met de klant besproken. Dan moet het ontwerp zover zijn, dat alleen nog kleine aanpassingen nodig zijn.

Voor een loyaliteitsprogramma gaan we op basis van dit eerste gesprek 2 tot 5 ontwerpen maken. Verder als hierboven. We streven ernaar om na de eerste ontwerpen heel snel nieuwe ontwerpen te maken, zodat er voor de klanten steeds iets nieuws is om te sparen.

Als het ontwerp helemaal is goedgekeurd gaan we het afgesproken aantal klompjes maken. Alle klompjes worden met de hand geschilderd, dus de doorlooptijd is afhankelijk van het afgesproken aantal. Aangezien we een team van kunstenaars hebben die de klompjes kunnen schilderen kunnen we meestal wel binnen 2 tot 4 weken leveren. Omdat de klompjes met de hand worden beschilderd zijn alle klompjes uniek, wel aan elkaar gelijkend, maar nooit exacte kopieën. Alle klompjes worden bovendien geleverd met een Certificaat van echtheid en in een mooi bijpassend doosje.

De prijs van de klompjes is volledig afhankelijk van het aantal klompjes en van de grootte van de klompjes. Om een mooi klompje te kunnen maken is een afmeting van circa 14 cm het minimum. Kleiner kan wel, maar dan is er erg weinig ruimte voor een mooi ontwerp.

*) Bij een klant in het buitenland gaan we de informatie achterhalen via mail of telefoon. Tenzij eea ingepast kan worden in een al geplande buitenland reis.