Nieuwsarchief

Maandelijks of tweemaandelijks publiceert LbethO Art een nieuwsbrief. Hierin houden wij u op de hoogte met foto’s van exposities, aankondigingen van komende exposities, uitnodigingen, en aanbiedingen.

Vul uw e-mail adres in op het formulier op deze pagina en blijf op de hoogte!

.

.

Kunstklompjes

Voor ons bedrijf  XELBOO BV maakt Lbetho Art onder andere kunstklompen en kleine schilderijtjes (Celebrations) op maat voor bedrijven/consumenten om cadeau te geven aan relaties. www.xelboo.com

Voor een relatie in USA hebben wij een trouwcadeau op maat gemaakt. Dit cadeau was bestemd voor het huwelijk van DJ Tiesto en zijn Annika. Lees meer:

 Kunstklompjes

Nieuwe serie schilderijen

Mijn nieuwste serie schilderijen heet “Show your true colors”.

Deze serie is een vervolg op mijn serie “No strings attached” waar ik meer met ronde lijnen, vormen en beperkt kleurpallet heb gewerkt.

In deze serie wil ik wat meer figuratief gaan werken en wat meer herkenbare vormen, ook ga ik meer verschillende kleuren gebruiken. Wat kleurgebruik betreft ga ik in deze serie ook weer terug naar mijn begintijd waar ik heel erg kleurrijk werk heb gemaakt.

Ik ben er zeer recent mee begonnen. Het eerste schilderij is klaar en heet “Strangers in the night”

Strangers in the night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief september oktober

 

 

Het is herfst. De zomer heeft met moeite afscheid genomen en nog steeds is het overdag behoorlijk weer. Eerlijk gezegd heb ik ook niet zo’n zin in herfststormen, maar het hoort er wel bij. De herfst is wat kleur betreft zeker een mooi seizoen, dus we gaan er evengoed van genieten. Zoals we elke dag genieten bij ons in het bos.

 

De ochtenden bij ons zijn nog prachtig. De zijn schijnt door de bomen heen en zet het bos in het licht.
De spinnenwebben zijn goed te zien met de zon zo laag. Ofschoon ik niet van spinnen houd, zijn de webben in het zonlicht een meesterwerkje.
 

Lees meer Read more

Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus 2016
Ook in de vakantietijd zijn wij erg druk met ons nieuwe bedrijf XELBOO BV. Opstarten van een nieuw bedrijf levert meer werk op, dan van tevoren gedacht, dus we hebben dit jaar (nog) geen vakantie.

Gelukkig kunnen we tussendoor nog wel genieten van het bos en daarbij kunnen we ons heerlijk ontspannen.

Helaas gaat het met de konijntjes op ons landgoed helemaal niet goed. Ze zijn bijna allemaal bezweken aan de Mixomatose, een konijnenziekte die meestal dodelijk is.

Eens in de zoveel jaar breekt deze ziekte uit, maar gelukkig overleven er genoeg konijnen om de soort in stand te houden. Dus over een paar jaar wemelt het weer van de konijntjes.

Expositie in de business lounge van Hilton City Centre München.
De expositie in de business lounge van het Hilton Hotel in München is behoorlijk succesvol en voorlopig weer verlengd voor een maand. 


Lees meer Read more

Nieuwsbrief juni/juli

We zijn de laatste tijd heel erg druk geweest met het maken van onze nieuwe website en webshop. Nu is het eindelijk zover: Wij presenteren u ons nieuwe bedrijf: XELBOO BV. Ik nodig u uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel op www.xelboo.com. We hebben een aantal mooie openingsaanbiedingen, maak er vooral gebruik van. Hieronder vertel ik er wat meer over.
We hebben vorige week voor het eerst jonge reekalfjes gezien. De tweeling op de foto liep achter moeder aan door onze tuin. Het blijft heel bijzonder om reetjes te zien, ondanks dat ze hier gewoon “thuis” horen. Ik word er altijd erg blij van. 

Lees meer Read more

Nieuwsbrief mei

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn vorige nieuwsbrief heb verzonden. We zijn dan ook erg druk geweest met diverse onderwerpen. In deze nieuwsbrief is te lezen wat er in de afgelopen weken is gebeurd.

Het lijkt er op dat de lente er nu echt aankomt, gelukkig maar. In onze tuin hebben we ’s avonds regelmatig bezoek van een paar reetjes, waarvan er één drachtig is. Waarschijnlijk kunnen we aan het eind van de maand de pasgeboren kalfjes bewonderen.

Ik heb erg veel zin in de plannen waar we nu druk mee zijn. Hieronder vertel ik er wat meer over.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief januari/februari 2017

 

Het jaar 2017 is al weer bijna 2 maanden op weg. Wij hebben een goed en druk begin van het jaar gehad. We hebben nieuwe exposities afgesproken en ingericht en andere exposities hebben we afgesloten. Zie het overzicht hieronder voor meer informatie.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief december 2016

Het is al bijna kerstmis en dan is het nog maar een paar dagen tot we weer een nieuw jaar instappen. Zoals altijd kijken wij terug op het afgelopen jaar en maken we weer mooie plannen voor het nieuwe jaar. Wat er van die plannen terecht komt, dat is altijd afwachten. We reageren op de realiteit en soms matcht dat niet met de plannen.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief November 2016

De dagen gaan snel, zeker nu het steeds minder licht wordt. Het is nu al laat in de middag donker en het wordt steeds vroeger donker.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief februari 2016

Gelukkig beginnen de dagen nu weer te lengen. Daar ben ik erg blij mee, want schilderen met daglicht is het mooiste wat er is. In dit jaargetijde is het licht wel heel intens en sprankelend, het zijn dus korte en heel intensieve dagen om te schilderen.
De bomen beginnen al een beetje uit te lopen. Het lijkt erop dat de winter kort en mild zal zijn. Wat mij betreft kunnen we gelijk door naar het voorjaar.

Ik heb erg veel zin in de plannen waar we nu druk mee zijn. Hieronder vertel ik er wat meer over.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief januari 2016

Ik wens iedereen een goed, geïnspireerd, gelukkig en gezond 2016 toe. Ik hoop dat alle mooie dromen vervuld worden dit jaar.
Wij zijn het jaar goed begonnen met het maken van een actieplan, doelstellingen en budgetten.
Vorig jaar hebben we heel veel exposities gedaan. In dit jaar beperken we het aantal (buitenlandse) exposities. We gaan ons vooral focussen op het opvolgen van de vele opgedane contacten en leads. En we gaan de samenwerking met onze agenten intensiveren.  Ik heb het gevoel dat ik vorig jaar heel veel onderweg ben geweest. Daardoor heb ik weinig tijd gehad om te schilderen en ook niet om na te denken over onze volgende stappen.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief december 2015

Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. Wij hebben een goed jaar achter de rug van hard werkten en veel investeren. Het komende jaar gaan we daarvan de vruchten plukken en verder uitwerken.
Na de kerst gaan we  brainstormen over de aanpak om onze doelen het komende jaar te gaan bereiken. We hebben nog veel spannende plannen, die we in 2016 willen gaan verwezenlijken. Waarover later meer.
Ik wens iedereen mooie feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief november 2015

De laatste tijd heeft het veel geregend. Het is ook te warm voor de tijd van het jaar. Het is te hopen dat het nu snel wat kouder wordt, want sommige planten denken dat het al lente is en gaan al weer uitlopen.

Het zijn nu wel de donkere dagen voor kerst, want de dagen worden heel erg kort nu. Gelukkig gaan de dagen weer lengen na de kerst.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief september/oktober 2015

Het is nu echt herfst. De bladeren beginnen te verkleuren en prachtige rode paddestoelen steken de kop op.
De enorme hoeveelheid eikels die nu vallen, zullen er voor zorgen dat veel dieren de winter doorkomen en ook in de lente nog voldoende voedsel kunnen vinden.De herfst is een prachtig seizoen en met droog en zonnig weer is het bos een sprookje, waar we volop van genieten.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief augustus 2015

Een nieuw seizoen en een nieuwe nieuwsbrief. Voortaan krijgt u de nieuwsbrief in dit format, makkelijker leesbaar.

Het blijft maar mooi zomerweer met af en toe een noodzakelijke regenbui. Alles groeit en bloeit om ons heen. We hebben dit jaar een recordoogst aan bramen en de appelbomen zitten vol appels. Dat belooft dus ook een record te worden.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief juli 2015

Het mooie zomerweer lijkt aan te houden. Tijdens Art Monaco in juli was het tropisch warm, en hebben de zon mee terug genomen naar Nederland. Na Monaco hebben we een paar dagen vrij genomen en genieten er volop van.

Voor de tweede helft van dit jaar staan er nog diverse exposities op de agenda. We gebruiken onze ‘ rustperiode’ om volop plannen te maken voor de rest van het jaar. Naast exposities, wil ik meer tijd hebben om te schilderen. En natuurlijk hebben we tijd te besteden aan opvolging van de vele leads die we bij de verschillende exposities hebben opgedaan. Intussen heb ik mijn tijd nuttig besteedt door een nieuw schilderij te maken. Zie bijgaand. Aangezien dit schilderij enigszins afwijkt van mijn voorgaande schilderijen hoor ik graag jullie menig hierover. Het heet “Daisy, my dear”

Lees meer Read more

Nieuwsbrief juni 2015

Het is nu volop zomer in het bos. Het voorjaar en de zomer zijn de beste en mooiste jaargetijden in het jaar. We genieten er ook volop van.

Wij zijn ook nog steeds erg druk met diverse exposities in de nabije toekomst.. Nu ben ik druk bezig met de planning van de Kunstbeurs van Noord Brabant en Monaco. Na Monaco krijgen we het hopelijk een beetje rustiger, zodat ik tijd heb om weer te schilderen. Hoewel we weer heel spannende plannen hebben voor het tweede halfjaar.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015

De rododendrons in het bos staan op springen (wat bloeien betreft). Binnen nu en een paar weken is het feest in het bos, dan kleurt het hele bos paars van de bloeiende bloemen. Ook zien we al heel veel jonge dieren, zoals konijntjes, vogels en we hebben zelfs al een reekalfje gezien.

Wij zijn ook druk met onze toekomst: we hebben zoveel exposities gepland, dat alle voorbereidingen hiervoor een beetje door elkaar heen lopen. Zo hol ik van Vancouver naar Monaco en weer terug

Mijn rechterpols lijkt nu heel goed te genezen. Ik ben al behoorlijk beweeglijk met mijn pols en het ziet er naar uit dat alles nu eindelijk goed gaat komen (na 1,5 jaar voor een “simpele” breuk). Ik ben wel heel erg blij hiermee.  

Expositie

Gorinchem Gasthuis Deze expositie loopt eind van de maand af. Ik heb veel enthousiaste reactie gekregen op de schilderijen. Voor degene die deze expositie nog wil zien, het kan nog t/m donderdag 28 mei. 50 % van de opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van het Gasthuis. Het adres is Banneweg 61, Gorinchem, naast het Beatrix ziekenhuis.

Den Bosch

Ook de groepsexpositie bij Gallery Grang de Paul loopt af, de laatste dag is zaterdag 23 mei Ik heb daar 4 werken uit mijn serie “African Dreams”

New York

De ArtExpo in New York was een vreemde ervaring, met veel ups en downs,

Op de show in New York

Op de show in New York

een soort rollercoaster. Onze agent liet het een week voor de expo afweten. Aangezien wij zelf niet op stel en sprong naar New York konden om de stand in te richten, hadden we in samenwerking met de organisatie van de expo afgesproken dat iemand de stand zou inrichten en ook erop letten. Maar toen bleek onze kist met al onze werken verdwenen te zijn. Een nachtmerrie scenario. Wij zijn vrijdagavond aangekomen in New York en toen is uiteindelijk de kist gevonden. Iemand van de organisatie heeft de stand ingericht en uiteindelijk zijn de laatste 2 dagen (zaterdag en zondag) nog behoorlijk succesvol verlopen met een aantal verkopen en heel veel belangstelling. Natuurlijk hebben we wel de openingsavond gemist, wat de belangrijkste avond is, met name om te netwerken.

 

 

 

Vlinderkind

De veiling met diner voor Vlinderkind was succesvol. Vlinderkind 2Vlinderkind 1In totaal is er ruim € 7200,00 gedoneerd aan de organisatie. 2 schilderijen van mij die ik speciaal voor Vlinderkind heb gemaakt zijn tijdens dit diner ook geveild.   

 

 

Delft

Tot 10 juli is de Biënnale Kunst aan de Kade 2015 in Delft. ...And there you areIk doe daar ook mee met 1 kunstwerk. De “kunst” was om een schilderij te maken die maximaal 70 cm breed was, dit gezien de hoeveelheid ruimte die per kunstenaar was toebedeeld.

 

 

 

 

Lisse Keukenhof

Stand op de Keukenhof, een beetje rommelig zoals het hoort.De kunstplein op de Kekenhof was weer een groot feest. Het was op sommige dagen heel erg druk en we hebben er weer van genoten. Gelukkig hebben we ook weer het een en ander verkocht en leuke contacten opgedaan.

 

 

 

Komende exposities

 

Vancouver Van 21 mei t/m 24 mei is de tijd voor Art Vancouver. De uitnodiging hiervoor kreeg ik op de Spectrum Show in Miami. Deze fair wordt voor het eerst georganiseerd en opent mogelijk meer internationale deuren en markten. Vancouver is de gateway to Asia!

Kunstbeurs van Noord Brabant Van 25 t/m 28 juni is de kunstbeurs van Noord Brabant in Lithoijen bij Galerie Sous-Terre, waar wij voor zijn uitgenodigd. Als ik voldoende tijd krijg om te schilderen zal ik daar voornamelijk nieuw werk laten zien, ook zal ik ter plekke schilderijen maken.

Monaco Wij zijn uitgenodigd voor Art Monaco. De curator van de show heeft ons werk ook gezien op de Spectrum Show in Miami en wil graag onze kunst in Monaco tonen. Het is een zeer exclusieve art fair, met een koopkrachtig internationaal publiek. Deze show is van 9 t/m 12 juli

Daarmee is het eerste halfjaar van 2015 behoorlijk stevig gevuld met exposities en art fairs. Wij zijn ons nog aan het oriënteren op diverse uitnodigingen die we hebben gekregen. Dat is vooral een kwestie van tijd en kwaliteit.

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Het wil nog niet echt winter worden. Af en toe dan is er een beetje sneeuw of vorst, maar over het algemeen is het zacht en wisselvallig.

We hebben al veel plannen gemaakt om dit jaar goed in te vullen met diverse exposities. Vooral willen we prominent aanwezig zijn op de grote art fairs in New York, Vancouver, Monaco en Miami.

Ik hoop dit jaar van mijn polsblessure af te komen, zodat ik weer normaal en pijnvrij kan werken.

Exposities

Den Bosch

De eerste expositie in dit jaar is in Den Bosch bij de Gallery Grang de Paul. Dit is een groepsexpositie waarbij iedereen 4 werken exposeert en daarbij een levensverhaal.

Den Bosch 1 Den Bosch 3

De werken die ik daar exposeer komen uit mijn series “Just a perfect day” en “And now there’s music” Dit zijn werken die helemaal “Lbetho Art” zijn. Want iedere dag is een mooie dag en dat we daarvan moeten genieten. Zon, vrolijk en kleurrijk, zo zie ik mijn dagen het liefst. De zon in mijn hart en muziek in mijn hoofd. Verder de sound of silence in het bos of vrolijk vogel gekwetter.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief december 2014

Het jaareinde nadert. Wij kijken terug op een bewogen jaar. Zowel zakelijk als privé is er veel gebeurd.

Ik heb een groot deel van het nauwelijks kunnen werken vanwege een polsblessure. Pas volgend jaar zal het herstel volledig zijn. Zakelijk hadden we succes met de

 • Rotterdam International Art Fair,
 • de exposities (in Rio en Sao Paulo) tijdens de WK in Brazilië,
 • de expositie in Vietnam in het Ho chi min museum of fine art,
 • de expositie in de Carrousel du Louvre in Parijs,
 • de Keukenhof,
 • Galerie Arps in Amsterdam
 • De Bison Caravan in Amsterdam
 • en in december met de Basel Art in Miami (zie hieronder)..

Lees meer Read more

Nieuwsbrief november 2014

De herfst is nu definitief binnengetreden en het gaat echt winter worden ondanks de mooie en zonnige dagen waar we tot voor kort van konden genieten. Het bos begint prachtig geel, oranje en rood te kleuren. Herfst is de periode van overgang,  het afscheid van de zomer.  De zomer laat zich maar met moeite verdringen. Ze bijt zich nog even vast, maar niet voor lang. Het herfstweer is in aantocht. En daarmee ook de periode van evalueren hoe het afgelopen jaar is geweest.  Om daarna klaar te zijn voor een nieuw jaar…

Lees meer Read moreKunstklompjes

Voor ons bedrijf  XELBOO BV maakt Lbetho Art onder andere kunstklompen en kleine schilderijtjes (Celebrations) op maat voor bedrijven/consumenten om cadeau te geven aan relaties. www.xelboo.com

Voor een relatie in USA hebben wij een trouwcadeau op maat gemaakt. Dit cadeau was bestemd voor het huwelijk van DJ Tiesto en zijn Annika. Lees meer:

 Kunstklompjes

Nieuwe serie schilderijen

Mijn nieuwste serie schilderijen heet “Show your true colors”.

Deze serie is een vervolg op mijn serie “No strings attached” waar ik meer met ronde lijnen, vormen en beperkt kleurpallet heb gewerkt.

In deze serie wil ik wat meer figuratief gaan werken en wat meer herkenbare vormen, ook ga ik meer verschillende kleuren gebruiken. Wat kleurgebruik betreft ga ik in deze serie ook weer terug naar mijn begintijd waar ik heel erg kleurrijk werk heb gemaakt.

Ik ben er zeer recent mee begonnen. Het eerste schilderij is klaar en heet “Strangers in the night”

Strangers in the night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief september oktober

 

 

Het is herfst. De zomer heeft met moeite afscheid genomen en nog steeds is het overdag behoorlijk weer. Eerlijk gezegd heb ik ook niet zo’n zin in herfststormen, maar het hoort er wel bij. De herfst is wat kleur betreft zeker een mooi seizoen, dus we gaan er evengoed van genieten. Zoals we elke dag genieten bij ons in het bos.

 

De ochtenden bij ons zijn nog prachtig. De zijn schijnt door de bomen heen en zet het bos in het licht.
De spinnenwebben zijn goed te zien met de zon zo laag. Ofschoon ik niet van spinnen houd, zijn de webben in het zonlicht een meesterwerkje.
 

Lees meer Read more

Nieuwsbrief augustus

Nieuwsbrief augustus 2016
Ook in de vakantietijd zijn wij erg druk met ons nieuwe bedrijf XELBOO BV. Opstarten van een nieuw bedrijf levert meer werk op, dan van tevoren gedacht, dus we hebben dit jaar (nog) geen vakantie.

Gelukkig kunnen we tussendoor nog wel genieten van het bos en daarbij kunnen we ons heerlijk ontspannen.

Helaas gaat het met de konijntjes op ons landgoed helemaal niet goed. Ze zijn bijna allemaal bezweken aan de Mixomatose, een konijnenziekte die meestal dodelijk is.

Eens in de zoveel jaar breekt deze ziekte uit, maar gelukkig overleven er genoeg konijnen om de soort in stand te houden. Dus over een paar jaar wemelt het weer van de konijntjes.

Expositie in de business lounge van Hilton City Centre München.
De expositie in de business lounge van het Hilton Hotel in München is behoorlijk succesvol en voorlopig weer verlengd voor een maand. 


Lees meer Read more

Nieuwsbrief juni/juli

We zijn de laatste tijd heel erg druk geweest met het maken van onze nieuwe website en webshop. Nu is het eindelijk zover: Wij presenteren u ons nieuwe bedrijf: XELBOO BV. Ik nodig u uit om eens een kijkje te nemen in onze winkel op www.xelboo.com. We hebben een aantal mooie openingsaanbiedingen, maak er vooral gebruik van. Hieronder vertel ik er wat meer over.
We hebben vorige week voor het eerst jonge reekalfjes gezien. De tweeling op de foto liep achter moeder aan door onze tuin. Het blijft heel bijzonder om reetjes te zien, ondanks dat ze hier gewoon “thuis” horen. Ik word er altijd erg blij van. 

Lees meer Read more

Nieuwsbrief mei

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn vorige nieuwsbrief heb verzonden. We zijn dan ook erg druk geweest met diverse onderwerpen. In deze nieuwsbrief is te lezen wat er in de afgelopen weken is gebeurd.

Het lijkt er op dat de lente er nu echt aankomt, gelukkig maar. In onze tuin hebben we ’s avonds regelmatig bezoek van een paar reetjes, waarvan er één drachtig is. Waarschijnlijk kunnen we aan het eind van de maand de pasgeboren kalfjes bewonderen.

Ik heb erg veel zin in de plannen waar we nu druk mee zijn. Hieronder vertel ik er wat meer over.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief januari/februari 2017

 

Het jaar 2017 is al weer bijna 2 maanden op weg. Wij hebben een goed en druk begin van het jaar gehad. We hebben nieuwe exposities afgesproken en ingericht en andere exposities hebben we afgesloten. Zie het overzicht hieronder voor meer informatie.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief december 2016

Het is al bijna kerstmis en dan is het nog maar een paar dagen tot we weer een nieuw jaar instappen. Zoals altijd kijken wij terug op het afgelopen jaar en maken we weer mooie plannen voor het nieuwe jaar. Wat er van die plannen terecht komt, dat is altijd afwachten. We reageren op de realiteit en soms matcht dat niet met de plannen.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief November 2016

De dagen gaan snel, zeker nu het steeds minder licht wordt. Het is nu al laat in de middag donker en het wordt steeds vroeger donker.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief februari 2016

Gelukkig beginnen de dagen nu weer te lengen. Daar ben ik erg blij mee, want schilderen met daglicht is het mooiste wat er is. In dit jaargetijde is het licht wel heel intens en sprankelend, het zijn dus korte en heel intensieve dagen om te schilderen.
De bomen beginnen al een beetje uit te lopen. Het lijkt erop dat de winter kort en mild zal zijn. Wat mij betreft kunnen we gelijk door naar het voorjaar.

Ik heb erg veel zin in de plannen waar we nu druk mee zijn. Hieronder vertel ik er wat meer over.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief januari 2016

Ik wens iedereen een goed, geïnspireerd, gelukkig en gezond 2016 toe. Ik hoop dat alle mooie dromen vervuld worden dit jaar.
Wij zijn het jaar goed begonnen met het maken van een actieplan, doelstellingen en budgetten.
Vorig jaar hebben we heel veel exposities gedaan. In dit jaar beperken we het aantal (buitenlandse) exposities. We gaan ons vooral focussen op het opvolgen van de vele opgedane contacten en leads. En we gaan de samenwerking met onze agenten intensiveren.  Ik heb het gevoel dat ik vorig jaar heel veel onderweg ben geweest. Daardoor heb ik weinig tijd gehad om te schilderen en ook niet om na te denken over onze volgende stappen.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief december 2015

Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar. Wij hebben een goed jaar achter de rug van hard werkten en veel investeren. Het komende jaar gaan we daarvan de vruchten plukken en verder uitwerken.
Na de kerst gaan we  brainstormen over de aanpak om onze doelen het komende jaar te gaan bereiken. We hebben nog veel spannende plannen, die we in 2016 willen gaan verwezenlijken. Waarover later meer.
Ik wens iedereen mooie feestdagen en een heel gelukkig nieuwjaar.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief november 2015

De laatste tijd heeft het veel geregend. Het is ook te warm voor de tijd van het jaar. Het is te hopen dat het nu snel wat kouder wordt, want sommige planten denken dat het al lente is en gaan al weer uitlopen.

Het zijn nu wel de donkere dagen voor kerst, want de dagen worden heel erg kort nu. Gelukkig gaan de dagen weer lengen na de kerst.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief september/oktober 2015

Het is nu echt herfst. De bladeren beginnen te verkleuren en prachtige rode paddestoelen steken de kop op.
De enorme hoeveelheid eikels die nu vallen, zullen er voor zorgen dat veel dieren de winter doorkomen en ook in de lente nog voldoende voedsel kunnen vinden.De herfst is een prachtig seizoen en met droog en zonnig weer is het bos een sprookje, waar we volop van genieten.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief augustus 2015

Een nieuw seizoen en een nieuwe nieuwsbrief. Voortaan krijgt u de nieuwsbrief in dit format, makkelijker leesbaar.

Het blijft maar mooi zomerweer met af en toe een noodzakelijke regenbui. Alles groeit en bloeit om ons heen. We hebben dit jaar een recordoogst aan bramen en de appelbomen zitten vol appels. Dat belooft dus ook een record te worden.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief juli 2015

Het mooie zomerweer lijkt aan te houden. Tijdens Art Monaco in juli was het tropisch warm, en hebben de zon mee terug genomen naar Nederland. Na Monaco hebben we een paar dagen vrij genomen en genieten er volop van.

Voor de tweede helft van dit jaar staan er nog diverse exposities op de agenda. We gebruiken onze ‘ rustperiode’ om volop plannen te maken voor de rest van het jaar. Naast exposities, wil ik meer tijd hebben om te schilderen. En natuurlijk hebben we tijd te besteden aan opvolging van de vele leads die we bij de verschillende exposities hebben opgedaan. Intussen heb ik mijn tijd nuttig besteedt door een nieuw schilderij te maken. Zie bijgaand. Aangezien dit schilderij enigszins afwijkt van mijn voorgaande schilderijen hoor ik graag jullie menig hierover. Het heet “Daisy, my dear”

Lees meer Read more

Nieuwsbrief juni 2015

Het is nu volop zomer in het bos. Het voorjaar en de zomer zijn de beste en mooiste jaargetijden in het jaar. We genieten er ook volop van.

Wij zijn ook nog steeds erg druk met diverse exposities in de nabije toekomst.. Nu ben ik druk bezig met de planning van de Kunstbeurs van Noord Brabant en Monaco. Na Monaco krijgen we het hopelijk een beetje rustiger, zodat ik tijd heb om weer te schilderen. Hoewel we weer heel spannende plannen hebben voor het tweede halfjaar.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015

De rododendrons in het bos staan op springen (wat bloeien betreft). Binnen nu en een paar weken is het feest in het bos, dan kleurt het hele bos paars van de bloeiende bloemen. Ook zien we al heel veel jonge dieren, zoals konijntjes, vogels en we hebben zelfs al een reekalfje gezien.

Wij zijn ook druk met onze toekomst: we hebben zoveel exposities gepland, dat alle voorbereidingen hiervoor een beetje door elkaar heen lopen. Zo hol ik van Vancouver naar Monaco en weer terug

Mijn rechterpols lijkt nu heel goed te genezen. Ik ben al behoorlijk beweeglijk met mijn pols en het ziet er naar uit dat alles nu eindelijk goed gaat komen (na 1,5 jaar voor een “simpele” breuk). Ik ben wel heel erg blij hiermee.  

Expositie

Gorinchem Gasthuis Deze expositie loopt eind van de maand af. Ik heb veel enthousiaste reactie gekregen op de schilderijen. Voor degene die deze expositie nog wil zien, het kan nog t/m donderdag 28 mei. 50 % van de opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van het Gasthuis. Het adres is Banneweg 61, Gorinchem, naast het Beatrix ziekenhuis.

Den Bosch

Ook de groepsexpositie bij Gallery Grang de Paul loopt af, de laatste dag is zaterdag 23 mei Ik heb daar 4 werken uit mijn serie “African Dreams”

New York

De ArtExpo in New York was een vreemde ervaring, met veel ups en downs,

Op de show in New York

Op de show in New York

een soort rollercoaster. Onze agent liet het een week voor de expo afweten. Aangezien wij zelf niet op stel en sprong naar New York konden om de stand in te richten, hadden we in samenwerking met de organisatie van de expo afgesproken dat iemand de stand zou inrichten en ook erop letten. Maar toen bleek onze kist met al onze werken verdwenen te zijn. Een nachtmerrie scenario. Wij zijn vrijdagavond aangekomen in New York en toen is uiteindelijk de kist gevonden. Iemand van de organisatie heeft de stand ingericht en uiteindelijk zijn de laatste 2 dagen (zaterdag en zondag) nog behoorlijk succesvol verlopen met een aantal verkopen en heel veel belangstelling. Natuurlijk hebben we wel de openingsavond gemist, wat de belangrijkste avond is, met name om te netwerken.

 

 

 

Vlinderkind

De veiling met diner voor Vlinderkind was succesvol. Vlinderkind 2Vlinderkind 1In totaal is er ruim € 7200,00 gedoneerd aan de organisatie. 2 schilderijen van mij die ik speciaal voor Vlinderkind heb gemaakt zijn tijdens dit diner ook geveild.   

 

 

Delft

Tot 10 juli is de Biënnale Kunst aan de Kade 2015 in Delft. ...And there you areIk doe daar ook mee met 1 kunstwerk. De “kunst” was om een schilderij te maken die maximaal 70 cm breed was, dit gezien de hoeveelheid ruimte die per kunstenaar was toebedeeld.

 

 

 

 

Lisse Keukenhof

Stand op de Keukenhof, een beetje rommelig zoals het hoort.De kunstplein op de Kekenhof was weer een groot feest. Het was op sommige dagen heel erg druk en we hebben er weer van genoten. Gelukkig hebben we ook weer het een en ander verkocht en leuke contacten opgedaan.

 

 

 

Komende exposities

 

Vancouver Van 21 mei t/m 24 mei is de tijd voor Art Vancouver. De uitnodiging hiervoor kreeg ik op de Spectrum Show in Miami. Deze fair wordt voor het eerst georganiseerd en opent mogelijk meer internationale deuren en markten. Vancouver is de gateway to Asia!

Kunstbeurs van Noord Brabant Van 25 t/m 28 juni is de kunstbeurs van Noord Brabant in Lithoijen bij Galerie Sous-Terre, waar wij voor zijn uitgenodigd. Als ik voldoende tijd krijg om te schilderen zal ik daar voornamelijk nieuw werk laten zien, ook zal ik ter plekke schilderijen maken.

Monaco Wij zijn uitgenodigd voor Art Monaco. De curator van de show heeft ons werk ook gezien op de Spectrum Show in Miami en wil graag onze kunst in Monaco tonen. Het is een zeer exclusieve art fair, met een koopkrachtig internationaal publiek. Deze show is van 9 t/m 12 juli

Daarmee is het eerste halfjaar van 2015 behoorlijk stevig gevuld met exposities en art fairs. Wij zijn ons nog aan het oriënteren op diverse uitnodigingen die we hebben gekregen. Dat is vooral een kwestie van tijd en kwaliteit.

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015

Het wil nog niet echt winter worden. Af en toe dan is er een beetje sneeuw of vorst, maar over het algemeen is het zacht en wisselvallig.

We hebben al veel plannen gemaakt om dit jaar goed in te vullen met diverse exposities. Vooral willen we prominent aanwezig zijn op de grote art fairs in New York, Vancouver, Monaco en Miami.

Ik hoop dit jaar van mijn polsblessure af te komen, zodat ik weer normaal en pijnvrij kan werken.

Exposities

Den Bosch

De eerste expositie in dit jaar is in Den Bosch bij de Gallery Grang de Paul. Dit is een groepsexpositie waarbij iedereen 4 werken exposeert en daarbij een levensverhaal.

Den Bosch 1 Den Bosch 3

De werken die ik daar exposeer komen uit mijn series “Just a perfect day” en “And now there’s music” Dit zijn werken die helemaal “Lbetho Art” zijn. Want iedere dag is een mooie dag en dat we daarvan moeten genieten. Zon, vrolijk en kleurrijk, zo zie ik mijn dagen het liefst. De zon in mijn hart en muziek in mijn hoofd. Verder de sound of silence in het bos of vrolijk vogel gekwetter.

Lees meer Read more

Nieuwsbrief december 2014

Het jaareinde nadert. Wij kijken terug op een bewogen jaar. Zowel zakelijk als privé is er veel gebeurd.

Ik heb een groot deel van het nauwelijks kunnen werken vanwege een polsblessure. Pas volgend jaar zal het herstel volledig zijn. Zakelijk hadden we succes met de

 • Rotterdam International Art Fair,
 • de exposities (in Rio en Sao Paulo) tijdens de WK in Brazilië,
 • de expositie in Vietnam in het Ho chi min museum of fine art,
 • de expositie in de Carrousel du Louvre in Parijs,
 • de Keukenhof,
 • Galerie Arps in Amsterdam
 • De Bison Caravan in Amsterdam
 • en in december met de Basel Art in Miami (zie hieronder)..

Lees meer Read more

Nieuwsbrief november 2014

De herfst is nu definitief binnengetreden en het gaat echt winter worden ondanks de mooie en zonnige dagen waar we tot voor kort van konden genieten. Het bos begint prachtig geel, oranje en rood te kleuren. Herfst is de periode van overgang,  het afscheid van de zomer.  De zomer laat zich maar met moeite verdringen. Ze bijt zich nog even vast, maar niet voor lang. Het herfstweer is in aantocht. En daarmee ook de periode van evalueren hoe het afgelopen jaar is geweest.  Om daarna klaar te zijn voor een nieuw jaar…

Lees meer Read moreLaatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..