Nieuwsbrief augustus 2015

Een nieuw seizoen en een nieuwe nieuwsbrief. Voortaan krijgt u de nieuwsbrief in dit format, makkelijker leesbaar.

Het blijft maar mooi zomerweer met af en toe een noodzakelijke regenbui. Alles groeit en bloeit om ons heen. We hebben dit jaar een recordoogst aan bramen en de appelbomen zitten vol appels. Dat belooft dus ook een record te worden.

Kunstmarkt in Willemstad
  

De kunstmarkt in Willemstad was erg leuk. Het aantal bezoekers was laag vanwege het (te) mooie weer. Toch kregen we gelukkig wel heel enthousiaste reacties.
Ik ben tijdens de kunstmarkt begonnen met een paar nieuwe werken, die ik op korte termijn ga afmaken.
Nieuw werk
Ik ben dus druk bezig met nieuw werk te maken. Enerzijds moet dat voor volgende exposities, anderzijds heb ik momenteel zoveel in mijn hoofd, dat het er een keer uit moet komen.
Bijgaand een van de werken waar ik nog druk mee bezig ben. Ik ben nu diverse ideeën aan het uitwerken.
Nieuwe exposities
We bereiden ons voor op de RelatieZ beurs in Utrecht op 10 september.
Dit is een heel ander soort beurs dan een “gewone” kunstbeurs. We willen dit jaar onze “Celebrations” meer gaan profileren. Zie bijgaand voorbeeld wat ik speciaal voor het de Hilton Hotel groep heb gemaakt.
Miami
Ook zijn we druk met de voorbereidingen voor de Basel Art in Miami begin december. Het lijkt nog erg ver weg, maar het is kerst voor we het weten. Voor de beurs moeten nog wel wat zaken worden geregeld, zoals tijdige verzending van onze schilderijen.
Bijgaand een nieuw schilderij wat ik zeker in Miami zal exposeren.
Overig nieuws
In Boxtel zal ik meedoen met de kunstroute die begin oktober plaatsvindt. Hoe dat er precies uit komt te zien en waar ik zal gaan staan is nu nog niet zeker. Wel zeker is dat ik zo mogelijk weer live zal gaan schilderen.

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..