Nieuwsbrief december 2014

Het jaareinde nadert. Wij kijken terug op een bewogen jaar. Zowel zakelijk als privé is er veel gebeurd.

Ik heb een groot deel van het nauwelijks kunnen werken vanwege een polsblessure. Pas volgend jaar zal het herstel volledig zijn. Zakelijk hadden we succes met de

  • Rotterdam International Art Fair,
  • de exposities (in Rio en Sao Paulo) tijdens de WK in Brazilië,
  • de expositie in Vietnam in het Ho chi min museum of fine art,
  • de expositie in de Carrousel du Louvre in Parijs,
  • de Keukenhof,
  • Galerie Arps in Amsterdam
  • De Bison Caravan in Amsterdam
  • en in december met de Basel Art in Miami (zie hieronder)..

Mijn website is volledig vernieuwd, en daarnaast heb ik ook een mooie nieuwe catalogus gemaakt. Vanuit de pers was er veel belangstelling voor mijn werk, zoals onder andere een mooi artikel in BN De Stem en de artikelen van Renee Philips en Walter van Teeffelen. http://www.manhattanartsblog.com/liesbeth-oudshoorn-painting/ http://www.bndestem.nl/regio/bergen-op-zoom/ossendrechtse-kunstenares-exposeert-in-bergs-hospice-1.4289505 http://ifthenisnow.nl/nl/verhalen/world-fine-art-professionals-and-their-key-pieces-5-liesbeth-oudshoorn

Kerstkaarten

Zoals altijd voor de kerst, hebben we veel energie gestopt in het ontwerpen van de kerstkaarten. We hebben een prachtige kaart gemaakt, en de opbrengst komt ten gunste van 2 goede doelen : Spieren voor Spieren en Warchild. De actie was weer een groot succes en we hebben de goede doelen blij kunnen maken met een leuk bedrag. Iedereen die mee heeft gedaan met de actie willen we hierbij hartelijk bedanken, ook namens de goede doelen. Alle lezers van onze nieuwsbrief wensen wij een mooi, gezond en gelukkig 2015. 

Exposities

Miami In het buitenland zijn we actief en succesvol. Onze deelname aan de Basel Art Miami Spectrum Show in Winwood, Miami was een groot succes. Deze kunstbeurs is één van de grootste ter wereld, dat hebben we gemerkt aan het aantal bezoekers en de enthousiaste reactie van de mensen die onze stand bezochten.

Vlak voor de opening. Stilte voor de storm

Vlak voor de opening. Stilte voor de storm

Samen met mijn assistentes

Samen met mijn assistentes

Verschillende bezoekers waren niet alleen kunstliefhebbers, maar ook kunsthandelaren en galerie houders. We hebben contacten met een aantal handelaren en galeries voor nadere samenwerking en we hebben nu een agent die in Miami werkt.

Komende exposities

s-Hertogenbosch Ik ben gevraagd om deel te nemen aan een groepsexpositie in Den Bosch in Galerie Grang De Paul.  De expositie heeft als thema  “Mijn vier kunstwerken en 1 levensverhaal” en duurt van 11 januari tot 8 februari 2015.

Delft Van 6 febr. t/m 17 april doe ik mee aan de Biënnale Kunst aan de Kade 2015. Rivas Gasthuis In april/mei heb ik een grote overzichtstentoonstelling bij het  Rivas Gasthuis in Dordrecht.

Lisse Keukenhof. Van 29 april t/m 3 mei doe ik weer mee aan het Kunstplein in de Keukenhof.  Dit is een super event waar alle kunstenaars life schilderen.

Monaco. Ik ben gevraagd om deel te nemen aan Art Monaco van 9 tot 12 juli.  Wij overwegen dat serieus, want het is een erg mooie art fair met prachtige kunst uit de hele wereld.

New York. Wij zijn uitgenodigd voor een solo expositie in New York, bij een galerie in de Lower East Side. Dit is het nieuwe en zeer trendy galerie district.  Waarschijnlijk gaat deze expositie in  2016 plaatsvinden.

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..