Nieuwsbrief december 2016

Het is al bijna kerstmis en dan is het nog maar een paar dagen tot we weer een nieuw jaar instappen. Zoals altijd kijken wij terug op het afgelopen jaar en maken we weer mooie plannen voor het nieuwe jaar. Wat er van die plannen terecht komt, dat is altijd afwachten. We reageren op de realiteit en soms matcht dat niet met de plannen.

Onze doelstellingen wijzigen niet, maar soms wel de snelheid waarmee we dingen willen bereiken. We hebben nu eenmaal niet alles in de hand.

Terugkijkend kunnen we vaststellen, dat we heel hard gewerkt hebben afgelopen jaar en ook veel bereikt. Lbetho Art krijgt steeds meer uitnodigingen voor deelname aan exposities, dat betekent dat we steeds meer bekendheid krijgen. Door de drukke werkzaamheden rond Xelboo hebben we in 2016 niet zoveel exposities kunnen doen, dan normaal.
Wel hebben we onze “normale” bijdrage aan Art Basel in Miami kunnen continueren. De beurs werd minder bezocht dan voorgaande jaren, maar evengoed kijken we terug op een succesvol verblijf in Miami. We hebben Lbetho Art en Xelboo gecombineerd. Naast de beurs zijn we op bezoek geweest bij een aantal prospects in Miami voor Xelboo.
En na Miami hebben we weer genoten van een kort verblijf op Key Largo voor een paar dagen zon, zee en strand om lekker uit te rusten.
Zie onderstaande foto’s van de prachtige zonsondergangen daar.

MIAMI

De beurs in Miami viel helaas tegen. De bezoekers aantallen waren minder dan voorgaande jaren en we hadden ook niet zo’n goede plek. De locatie waar je staat, daar valt alles mee of tegen. Dit jaar waren we gevraagd door een galerie om te participeren, maar dat is ons niet zo goed bevallen. Het voordeel was dat we niet iedere dag op de beurs hoefden te zijn. Dat gaf ons de gelegenheid om prospects voor Xelboo te bezoeken in Miami. Het voordeel is tevens een nadeel: wij waren er niet om iets over onze kunst te vertellen en te verkopen.

Evengoed hebben we nog wel wat verkopen gedaan, maar zeker minder dan voorgaande jaren. Gelukkig hebben we weer een heel jaar om ons te bezinnen op deze beurs.

Zoals gezegd hadden we een combinatie van Lbetho Art en Xelboo. De bezoeken die we voor Xelboo hadden gedaan bij prospects waren wel erg succesvol. De verwachting is dat daar zeker een paar opdrachten uit zullen rollen. Bovendien hadden we een afspraak bij het consulaat, waar we waardevolle tips en een paar doorverwijzingen hebben gekregen.

Zie onderstaande foto’s van de beurs.

Rest mij nog iedereen een mooi kerstfeest te wensen en een goed, gelukkig en gezond nieuwjaar.

 

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..