Nieuwsbrief januari/februari 2017

 

Het jaar 2017 is al weer bijna 2 maanden op weg. Wij hebben een goed en druk begin van het jaar gehad. We hebben nieuwe exposities afgesproken en ingericht en andere exposities hebben we afgesloten. Zie het overzicht hieronder voor meer informatie.

De opstart van Xelboo loopt goed en kost veel tijd en energie. Het is echter goed te combineren met de activiteiten voor Lbetho Art.

Het weer is erg wisselend, de ene dag lijkt het haast lente, de andere dag is het weer dik winter. De winter is een rusttijd en de natuur heeft die rust hard nodig om weer uitbundig in de lente te kunnen bloeien. Sneeuw in het bos is altijd prachtig, het lijkt dan alsof we in een kerstkaart rondlopen. Aangezien de sneeuw bij ons vrijwel maagdelijk blijft, zie je heel goed hoeveel leven er is in het bos. Er zijn heel veel sporen van reetjes, vosjes, konijntjes, vogels enz.

De Peppelhoeve in Sint Oedenrode

De in de zomer van 2016 opgestarte expositie in de Peppelhoeve is inmiddels afgelopen.
De schilderijen die terug zijn gekomen, zijn nu met extra 10% korting te koop, deze actie loopt tot 1 juni .

De totale lijst met schilderijen en foto’s staat op mijn website. Hieronder een selectie van de werken die in de aanbieding zijn. De maten en prijzen zijn verschillend. Op de website staat een en ander nader toegelicht.
http://www.lbetho.com/nl/galerie/aanbiedingen/

Expositie Den Bosch 

Tot en met 11 maart is er nog de expositie in Den Bosch bij Galerie Grang de Paul
” The line between love and hate”
Deze expositie wil de emoties en de dunne lijn tussen liefde en haat laten zien. Zie onderstaande foto’s.

Expositie Tongeren België

Gedurende de maand maart heb ik een groepsexpositie in Tongeren in België bij Galerie Global Art.
Ik exposeer daar 4 werken. De opening is op zondag 5 maart aanstaande van 14.00 tot 17.00 uur. Wij zijn aanwezig bij de opening. Iedereen is welkom, zie onderstaande uitnodiging.

 

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..