Nieuwsbrief juni 2015

Het is nu volop zomer in het bos. Het voorjaar en de zomer zijn de beste en mooiste jaargetijden in het jaar. We genieten er ook volop van.

Wij zijn ook nog steeds erg druk met diverse exposities in de nabije toekomst.. Nu ben ik druk bezig met de planning van de Kunstbeurs van Noord Brabant en Monaco. Na Monaco krijgen we het hopelijk een beetje rustiger, zodat ik tijd heb om weer te schilderen. Hoewel we weer heel spannende plannen hebben voor het tweede halfjaar.

Onlangs kregen we een aantal van mijn oudere schilderijen terug uit een langlopende expositie. Het zijn werken uit mijn serie “African dreams” dat was mijn eerste serie. Als speciale aanbieding willen we deze werken verkopen voor een zomerprijs van € 500,- !

Laat even weten bij interesse, dan stuur ik een foto van alle werken die voor deze prijs weg mogen

Exposities

Delft

Tot 10 juli is de Biënnale Kunst aan de Kade 2015 nog te zien in Delft. Ik doe daar mee met 1 kunstwerk. De “kunst” was om een schilderij te maken die maximaal 70 cm breed was, dit gezien de hoeveelheid ruimte die per kunstenaar was toebedeeld.

Vancouver

Van 21 mei t/m 24 mei was de tijd voor Art Vancouver. De uitnodiging hiervoor kreeg ik op de Spectrum Show in Miami. Deze fair is voor het eerst georganiseerd en opent mogelijk meer internationale deuren en markten. Vancouver is de gateway to Asia!

Helaas is er in Vancouver veel mis gegaan. Het bleek dat onze kist nog bij de douane stond op de dag van de opening. Dat terwijl we dagen van tevoren al hadden gevraagd of alles in orde was. Dit was dezelfde transporteur als in New York en we gaan met deze partij geen zaken meer doen.

We konden pas op vrijdag ochtend de schilderijen ophangen.

Gelukkig hebben we wel veel goede en leuke contacten opgedaan.

 

Komende en lopende exposities

Restaurant De Waag in Boxtel (Markt 32)

In dit restaurant wordt steeds een wisselende tentoonstelling ingericht. Samen met nog 2 andere kunstenaars heb ik dit de eerste week van juni gedaan. Deze tentoonstelling loopt t/m september.

Kunstbeurs van Noord Brabant

Van 25 t/m 28 juni is de kunstbeurs van Noord Brabant in Lithoijen bij Galerie Sous-Terre, Batterijstraat 23a. Opening: do. van 17.00 tot 20.30, vr. en za. van 11.00 tot 21.00 en zo. van 11.00 tot 18.00.

Ik ga daar live schilderen, dus het is leuk om een kijkje te nemen op deze beurs. Ik heb voldoende toegangskaarten, dus laat het weten als je wilt komen.

Galerie Grang de Paul in Den Bosch

Van 5 juli t/m 3 augustus doe ik mee aan een groepsexpositie met als thema “Het Galgemaal” overgang naar een spirituele wereld.

Ik zal daar 4 of 5 doeken exposeren.

Monaco

Wij zijn uitgenodigd voor Art Monaco. De curator van de show heeft ons werk ook gezien op de Spectrum Show in Miami en wil graag onze kunst in Monaco tonen. Het is een zeer exclusieve art fair, met een koopkrachtig internationaal publiek.

Deze show is van 9 t/m 12 juli

Daarmee is het eerste halfjaar van 2015 behoorlijk stevig gevuld met exposities en art fairs. Wij zijn ons nog aan het oriënteren op diverse uitnodigingen die we hebben gekregen. Dat is vooral een kwestie van tijd en kwaliteit.

 

Voor de rest van het jaar hebben we nog heel spannende plannen.

We zijn bezig met het maken van een boekje op basis van onze schilderijen.

Daarnaast hebben we plannen om iets in China te gaan doen.

En in december gaan we weer naar Basel Art in Miami.

Volgende keer misschien meer over onze plannen als alles een beetje concreter is geworden. In ieder geval is er weinig tijd om uit te rusten.

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..