Nieuwsbrief mei

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn vorige nieuwsbrief heb verzonden. We zijn dan ook erg druk geweest met diverse onderwerpen. In deze nieuwsbrief is te lezen wat er in de afgelopen weken is gebeurd.

Het lijkt er op dat de lente er nu echt aankomt, gelukkig maar. In onze tuin hebben we ’s avonds regelmatig bezoek van een paar reetjes, waarvan er één drachtig is. Waarschijnlijk kunnen we aan het eind van de maand de pasgeboren kalfjes bewonderen.

Ik heb erg veel zin in de plannen waar we nu druk mee zijn. Hieronder vertel ik er wat meer over.

Expositie in de business lounge van Hilton City Centre München.
In de business lounge van het Hilton Hotel in München heb ik tot eind van de maand een expositie van een aantal schilderijen.
Expositie in Baarle Hartog Belgie

Bij Wikreate4u loopt een expositie met 20 kleine schilderijtjes in het Belgische Baarle Hartog. De expositie loopt tot eind mei. 

Webshop

De webshop voor de art klompen is bijna klaar.Samen met onze marketing manager Bjorn Bouman hebben we een nieuw bedrijf opgericht: XELBOO BV.
Bjorn heeft de afgelopen maanden een prachtige website en -shop ontwikkeld. Hij is nu bezig met de laatste puntjes op de i.

Voordat we helemaal live kunnen gaan moet alles natuurlijk tiptop in orde zijn, dus
4468 - 011bew (Kopie)
daar zijn we nu mee bezig.
Alles kost toch meer tijd dan we hadden verwacht en soms zijn we afhankelijk van anderen voor de doorloop van de werkzaamheden. We verwachten nu wel uiterlijk einde van de maand in business te kunnen zijn. Zodra de webshop helemaal klaar voor gebruik is, zal ik nog een extra korte nieuwsbrief erover maken.
In die tussentijd ben ik nog druk bezig om weer nieuwe klompjes te maken.

Boekje

We zijn nog in gesprek met de uitgever over ons boekje met de avonturen van Randy. Er zijn nog een paar hobbels die genomen moeten worden. Het plan is om ons boekje uit te brengen in Amerika.

Uiteraard houden wij u op de hoogte van de uitgave van dit boekje. Het wordt een kinder- prentenboekje. Onderstaand een foto van Randy.
Lbetho Art Randy klein

 Nieuw werk

Ook het maken van nieuwe schilderijen gaat natuurlijk gewoon door. Ik ben bezig met toevoegen van schilderijen aan mijn serie “No strings attached” Zie onderstaande foto’s

 

 

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..