Nieuwsbrief mei 2015

Nieuwsbrief mei 2015

De rododendrons in het bos staan op springen (wat bloeien betreft). Binnen nu en een paar weken is het feest in het bos, dan kleurt het hele bos paars van de bloeiende bloemen. Ook zien we al heel veel jonge dieren, zoals konijntjes, vogels en we hebben zelfs al een reekalfje gezien.

Wij zijn ook druk met onze toekomst: we hebben zoveel exposities gepland, dat alle voorbereidingen hiervoor een beetje door elkaar heen lopen. Zo hol ik van Vancouver naar Monaco en weer terug

Mijn rechterpols lijkt nu heel goed te genezen. Ik ben al behoorlijk beweeglijk met mijn pols en het ziet er naar uit dat alles nu eindelijk goed gaat komen (na 1,5 jaar voor een “simpele” breuk). Ik ben wel heel erg blij hiermee.  

Expositie

Gorinchem Gasthuis Deze expositie loopt eind van de maand af. Ik heb veel enthousiaste reactie gekregen op de schilderijen. Voor degene die deze expositie nog wil zien, het kan nog t/m donderdag 28 mei. 50 % van de opbrengst gaat naar de Stichting Vrienden van het Gasthuis. Het adres is Banneweg 61, Gorinchem, naast het Beatrix ziekenhuis.

Den Bosch

Ook de groepsexpositie bij Gallery Grang de Paul loopt af, de laatste dag is zaterdag 23 mei Ik heb daar 4 werken uit mijn serie “African Dreams”

New York

De ArtExpo in New York was een vreemde ervaring, met veel ups en downs,

Op de show in New York

Op de show in New York

een soort rollercoaster. Onze agent liet het een week voor de expo afweten. Aangezien wij zelf niet op stel en sprong naar New York konden om de stand in te richten, hadden we in samenwerking met de organisatie van de expo afgesproken dat iemand de stand zou inrichten en ook erop letten. Maar toen bleek onze kist met al onze werken verdwenen te zijn. Een nachtmerrie scenario. Wij zijn vrijdagavond aangekomen in New York en toen is uiteindelijk de kist gevonden. Iemand van de organisatie heeft de stand ingericht en uiteindelijk zijn de laatste 2 dagen (zaterdag en zondag) nog behoorlijk succesvol verlopen met een aantal verkopen en heel veel belangstelling. Natuurlijk hebben we wel de openingsavond gemist, wat de belangrijkste avond is, met name om te netwerken.

 

 

 

Vlinderkind

De veiling met diner voor Vlinderkind was succesvol. Vlinderkind 2Vlinderkind 1In totaal is er ruim € 7200,00 gedoneerd aan de organisatie. 2 schilderijen van mij die ik speciaal voor Vlinderkind heb gemaakt zijn tijdens dit diner ook geveild.   

 

 

Delft

Tot 10 juli is de Biënnale Kunst aan de Kade 2015 in Delft. ...And there you areIk doe daar ook mee met 1 kunstwerk. De “kunst” was om een schilderij te maken die maximaal 70 cm breed was, dit gezien de hoeveelheid ruimte die per kunstenaar was toebedeeld.

 

 

 

 

Lisse Keukenhof

Stand op de Keukenhof, een beetje rommelig zoals het hoort.De kunstplein op de Kekenhof was weer een groot feest. Het was op sommige dagen heel erg druk en we hebben er weer van genoten. Gelukkig hebben we ook weer het een en ander verkocht en leuke contacten opgedaan.

 

 

 

Komende exposities

 

Vancouver Van 21 mei t/m 24 mei is de tijd voor Art Vancouver. De uitnodiging hiervoor kreeg ik op de Spectrum Show in Miami. Deze fair wordt voor het eerst georganiseerd en opent mogelijk meer internationale deuren en markten. Vancouver is de gateway to Asia!

Kunstbeurs van Noord Brabant Van 25 t/m 28 juni is de kunstbeurs van Noord Brabant in Lithoijen bij Galerie Sous-Terre, waar wij voor zijn uitgenodigd. Als ik voldoende tijd krijg om te schilderen zal ik daar voornamelijk nieuw werk laten zien, ook zal ik ter plekke schilderijen maken.

Monaco Wij zijn uitgenodigd voor Art Monaco. De curator van de show heeft ons werk ook gezien op de Spectrum Show in Miami en wil graag onze kunst in Monaco tonen. Het is een zeer exclusieve art fair, met een koopkrachtig internationaal publiek. Deze show is van 9 t/m 12 juli

Daarmee is het eerste halfjaar van 2015 behoorlijk stevig gevuld met exposities en art fairs. Wij zijn ons nog aan het oriënteren op diverse uitnodigingen die we hebben gekregen. Dat is vooral een kwestie van tijd en kwaliteit.

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..