Nieuwsbrief november 2014

De herfst is nu definitief binnengetreden en het gaat echt winter worden ondanks de mooie en zonnige dagen waar we tot voor kort van konden genieten. Het bos begint prachtig geel, oranje en rood te kleuren. Herfst is de periode van overgang,  het afscheid van de zomer.  De zomer laat zich maar met moeite verdringen. Ze bijt zich nog even vast, maar niet voor lang. Het herfstweer is in aantocht. En daarmee ook de periode van evalueren hoe het afgelopen jaar is geweest.  Om daarna klaar te zijn voor een nieuw jaar…

Pers

Er is een mooi artikel over mij geschreven door Renee Phillips. Zie http://www.manhattanartsblog.com/liesbeth-oudshoorn-painting/.

De nieuwe website van LbethO Art

De nieuwe website van LbethO Art

Nieuwe website

Wij zijn de afgelopen maanden erg druk geweest met voorbereidingen voor de diverse exposities en er is hard gewerkt aan onze nieuwe website door Arvid van Dam van Story-Design. Sinds half oktober staat de website online en is te bewonderen, wij zijn er erg blij mee. Ik hoor graag jullie reactie op onze geheel nieuwe website (www.lbetho.com)

Prints

6 Dutch lion in wooden shoes (1)

Dutch lion in wooden shoes (1)

De giclees die ik vorige nieuwsbrief aanbood zijn bijna uitverkocht. We hebben nog een paar exemplaren van alle maten en prijzen. Mocht je nog interesse hebben dan hoor ik dat graag, dan kan ik je de prijzen doorgeven. Wees er snel bij, want op=op.

Leuk om cadeau te geven of als relatie geschenk. En 50 % van de opbrengst gaat naar de Stichting Spieren voor Spieren

Kerstkaarten

It's gonna be a bright and sunny day

De kerstkaart van 2014

Zoals altijd in deze periode, hebben we veel energie gestopt in het ontwerpen van de kerstkaarten. We hebben een prachtige kaart gemaakt, en de opbrengst komt ten gunste van 2 goede doelen : Spieren voor Spieren en Warchild.

Graag willen we de kaarten zo snel mogelijk laten drukken om alles begin december af te kunnen ronden en te zorgen dat iedereen zijn kaarten ook kan verzenden.

Wil iedereen die nog kaarten wil bestellen, dit zo snel mogelijk doen, maar uiterlijk 22 november.

Exposities

Op 12 en 13 september exposeerden we op de Rotterdam International Art Fair in de Laurenskerk in Rotterdam. Het was een heel druk event, en we hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen op de nieuwste werken.

image012Op 27 en 28 september exposeerden wij op de Berkhout Art Fair in Berkhout. De tentoonstelling was in de prachtige Berkhouter Kerk. In deze mooie ambiance kwamen de kleurrijke werken goed tot uiting, en ook hier kregen we veel positieve reacties van het kunstminnend publiek.

Op 8 en 9 november zijn in  het Rotterdamse Ahoy de Nationale kunstdagen georganiseerd, waar ik ook mocht exposeren. Ondanks het mooie weer waren er op zondag  veel bezoekers. Het was een geslaagde dag, en diverse geïnteresseerden hebben de nieuwe kerstkaart gekocht.

Nieuwe exposities

Miami

In het buitenland zijn we actief en succesvol. Onze deelname aan de Basel Art Miami is definitief. Wij doen mee aan de Spectrum show in Winwood, Miami. De Basel Art Miami is de grootste kunstbeurs ter wereld met miljoenen bezoekers die van over de hele wereld komen. We hebben er ontzettend veel zin in.

Gisteren zijn de schilderijen en de brochures opgehaald voor het transport naar Miami, zodat ons werk op tijd voor de opening kan hangen. De beurs duurt van 3 (opening) t/m 7 december.

New York

Wij zijn uitgenodigd voor een solo expositie in New York, bij een galerie in de Lower East Side. Dit is het nieuwe en zeer trendy galerie district.  Waarschijnlijk gaat deze expositie in  2016 plaatsvinden.

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..