Nieuwsbrief september oktober

 

 

Het is herfst. De zomer heeft met moeite afscheid genomen en nog steeds is het overdag behoorlijk weer. Eerlijk gezegd heb ik ook niet zo’n zin in herfststormen, maar het hoort er wel bij. De herfst is wat kleur betreft zeker een mooi seizoen, dus we gaan er evengoed van genieten. Zoals we elke dag genieten bij ons in het bos.

 

De ochtenden bij ons zijn nog prachtig. De zijn schijnt door de bomen heen en zet het bos in het licht.
De spinnenwebben zijn goed te zien met de zon zo laag. Ofschoon ik niet van spinnen houd, zijn de webben in het zonlicht een meesterwerkje.
 
ROTTERDAM INTERNATIONAL ART FAIR

De international art fair in Rotterdam was een succes. Het was erg druk, we hadden een heel goede plaats, midden in de prachtige Laurenskerk en er was veel belangstelling voor ons werk.
We hebben met veel mensen gesproken en veel goede contacten en leads opgedaan.
EXPOSITIE PEPPELHOEVE

Zondag 25 september is de opening van de expositie bij de Peppelhoeve geweest. Dit was een prachtige dag waarop alle kunstenaars aanwezig waren en waar ik ook life geschilderd heb.
Het was mooi weer en ik heb ervan genoten.
De schilderijen die ik exposeer bij de Peppelhoeve zijn anders dan mijn “normale” schilderijen. Ik ben er van uitgegaan dat het publiek bij de Peppelhoeve meer geïnteresseerd is in bloemen en planten dan in mijn abstracte werk.
Hieronder het ontstaan van een nieuw werk, dat ik ben begonnen bij de Peppelhoeve, in drie verschillende stadia. Dit wordt een nieuwe serie genaamd “Seasons” Dit schilderij heet “The four seasons”
Zo ziet het uiteindelijke resultaat eruit: "The four seasons"
XELBOO

Het gaat goed met Xelboo. We zijn nog druk bezig met de promotion van ons merk, zo zijn we afgelopen zondag in Amsterdam geweest om wat leuke promotiefilmpjes en -foto’s te maken. In die tussentijd komen er al orders binnen. We doen dus wel iets goeds.
We zijn nu bezig met de zakelijke markt te benaderen. Ook daar is heel veel interesse in onze producten, met name voor relatiegeschenken is er veel belangstelling.
Voor de tweede keer sinds de start van Xelboo heb ik trouwklompjes gemaakt. Een mooie herinnering aan een prachtige dag.

 

 

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..