Nieuwsbrief september/oktober 2015

Het is nu echt herfst. De bladeren beginnen te verkleuren en prachtige rode paddestoelen steken de kop op.
De enorme hoeveelheid eikels die nu vallen, zullen er voor zorgen dat veel dieren de winter doorkomen en ook in de lente nog voldoende voedsel kunnen vinden.De herfst is een prachtig seizoen en met droog en zonnig weer is het bos een sprookje, waar we volop van genieten.

RelatieZ beurs in Utrecht
Dit jaar stonden we op de RelatieZ beurs in Utrecht. Voor ons een hele nieuwe uitdaging en een kennismaking voor de bezoekers met ons werk, dat toch anders is dan de gebruikelijke wijn- en kerstpakketten. Het behoeft wat uitleg, maar de bezoekers waren erg enthousiast over onze bijzondere kunst en manier waarop wij dit naar de markt brengen. We hebben er een paar goede contacten aan over gehouden, waar we op korte termijn verder mee gaan praten

Kunstroute Boxtel
Op 3 en 4 oktober heb ik meegedaan aan de kunstroute in Boxtel. Beide dagen was het prachtig weer en ook ontzettend druk.
Er was veel belangstelling voor de prachtige kunst van mij en een groot aantal collega kunstenaars.
Ik heb nieuwe schilderijen geexposeerd en  ter plekke een begin gemaakt met nieuwe kunstwerken.

Hilton Hotel Kopenhagen
Tot eind oktober heb ik een expositie in het Hilton Hotel in Kopenhagen. In dit drukbezochte hotel kunnen zakenmensen en toeristen kennismaken met onze kunstwerken. 
Zakencentrum St. Oedenrode
Tot eind januari volgend jaar exposeer ik in het zakencentrum van St. Oedenrode. Dit centrum is een kleinschalig centrum, dat kennis en faciliteiten tot en met vergaderruimtes openstelt voor bestuurders en ondernemers in de omgeving.
Galerie Grang de Paul Den Bosch
In Galerie Grang de Paul doe ik mee aan een groepsexpositie “Bewuste pure kunst” van 22 november tot 3 januari 2016. Ik ga daar vroege werken exposeren. Deze kunnen worden gekocht tegen een actieprijs. .
.

Boca Basel in Boca Raton Florida
Op 10 november doe ik mee in een expositie bij de Excell Auto Group in Boca Raton Florida. Dit is een avond vol kunst, mode en het beschilderen van een Lamborghini. De Excell Auto Group verkoopt exclusieve auto’s zoals Ferrari en Lamborghini. Zij organiseren dit in samenwerking met onze agent in Florida.

Miami
We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de Basel Art in Miami begin december. Het lijkt nog erg ver weg, maar de tijd vliegt voorbij. Voor de beurs moeten nog wel wat zaken worden geregeld, zoals tijdige verzending van onze schilderijen.
Bijgaand een van mijn recente schilderijen, die ik zeker in Miami zal exposeren.
Nieuw werk
Ik ben druk bezig met nieuw werk te maken. Enerzijds moet dat voor volgende exposities, anderzijds heb ik momenteel zoveel in mijn hoofd, dat het er een keer uit moet komen.
Bijgaand een nieuwe serie met heel ander werk.
Het is spannend om heel ander werk te maken en we zijn benieuwd naar de reacties. In Boxtel waren de kijkers erg enthousiast over dit werk.
De titel is  “And so they danced all night”
Overig nieuws

  • Ik doe mee met de wedstrijd “schilderij van het jaar”, met onderstaand schilderij. Het publiek mag stemmen op de schilderijen die zij het mooist vinden. Wilt u op mij stemmen?Dat kan tot eind oktober. klik op http://www.schilderijvanhetjaar.nl/schilderij/1133, vul je mailadres in en vink het laatste vakje aan, klik op verder en je krijgt een link in je mailbox. Klik daarop en dan in de website nog het onderste rondje aanklikken en vervolgens op verder.

  • Ook dit jaar heb ik weer een mooie kerstkaart ontworpen, zie onderstaande foto. De kaarten, vanaf 10 stuks, kunnen nu al besteld worden. Anders dan voorgaande jaren heb ik geen bedrukking in de binnenzijde.

  • Sinds begin oktober hebben wij een salesmanager, zijn naam is Robin Vierwind. Wij zijn erg blij dat hij ons team komt versterkern. Hij is bereikbaar op robin@lbetho.com.

Laatste Tweet

Twitter outputted an error:
Bad Authentication data..